SENIORFORENINGEN I EVRY

 

Forsiden

Lokalforening Oslo
  Arrangement

  Tillitsvalgte

Lokalforening Trondheim

Medlemsfordeler

Lenker

Om Seniorforeningen

 

 

 

 

  

Lokalforening Oslo

Kjære Seniorforenings-medlem!

Etter en lang og våt sommer er vi nå klare for nye aktiviteter. Det har dessverre vært litt liten aktivitet, noe som vi i styret tar ansvaret for. Vi har imidlertid jobbet med å få vårt fordelsprogram på banen, samt programmet for aktivitetene utover høsten og møter med EDBs nye HR-direktør vedr EDBs sponsing av foreningen.

Vi jobber for tiden med budsjettet for 2008. Det skal være ferdig i løpet av august slik at vi får levert det til EDB.  Vi var i år lovet en støtte på rundt 50.000. Denne ble av redusert til kr.25.000,-  fordelt på Oslo og Trondheim.

I Tur- og Arrangementskomiteen jobbes det for å få de planlagte aktivitetene på plass. Under finner du detaljene for de enkelte aktivitetene med priser og påmeldingsfrister. Se også under Lokalforening Oslo, Arrangement.

Vi håper at tilslutningen til våre nye aktiviteter blir bedre enn den flotte turen vi hadde til Jeløya i vår. I et glimrende varmt og godt vær beså vi flere fine steder og til slutt endte vi opp i den deilige lille byen Drøbak.

Medlemskort/ ID-kort

De første kortene skulle snart være klare for utsendelse. De som ennå ikke har sendt meg et bilde bør gjøre dette snarest.

Her er foreningens kalender for høsten 2007. Dessverre fikk vi ikke til Stockholmsturen, men vi har ikke helt sluppet tak i den ennå.

Høstens aktiviteter:

Byvandring: Guidet tur på Hovedøya  30.08.2007
Byvandring: Guidet tur langs Akerselven  27.09.2007 
Medlemsmøte på Skøyen  18.10.2007
Juletur til København   28. – 30.11.2007

Byvandringer

Høstens første arrangement blir oppstarten på (forhåpentligvis) en serie byvandringer. I høst blir det først besøk på Hovedøya og senere en tur langs Akerselven fra Bentsebroen og nedover. Kanskje tar vi den øverste delen til våren eller neste høst.

Torsdag 30 august kl 11.25 fra Vippetangen

Torsdag 30 august starter vi med et besøk på Hovedøya. Hovedøya er en stille perle rett utenfor bysentrum. En guide fra Oslo Guideforening vil gi  oss innblikk i øyas  bidrag til byhistorie og klosterliv, der et resultat er rester fra klosterhagen og mange spennende planter.

Guiden bruker ca 2 timer. Vi håper på pent vær og avslutter med lett picnic med medbrakt lunch.

Båt tilbake til byen går 14.35, 14.55, 15.35 og 15.55

Seniorforeningen holder guiden. Du holder egen transport (vanlig Oslo sporveiskort) og lunchen. Meld deg på!!  

Mer om turene finner du her:
http://www.osloguide.no/html/vandreturer.html#03hoved 
http://www.trafikanten.no/kartmodul/default.asp
med oppslag: Vippetangen(båt).
Da ser du hvor båten går fra.

Påmelding til Kristin Bålsrud eller Øivind Adde innen 20.august.

 Juletur til København

Vi har nå bestilt et antall plasser på DFDS’s Crown of Scandinavia med avreise onsdag den 28.11.
Reisen omfatter følgende:

  • Reise t/r i standard innvendig dobbellugar
  • 2 x frokostbuffeer
  • 1 x 3-retters Julemeny inkl 1 øl/mineralvann eller 1 glass vin
  • 1 x Julebuffet inkl 1 øl/mineralvann eller 1 glass vin

      Bordsetting kl. 17.45 begge veier.

Pris for hele turen blir fra kr.    600,- / medlem.
                                         kr. 1.000,- / medf. ikke medlem.  

Mot pristillegg kan fås:

Singel innvendig lugar (liten) kr. 248,- pr person t/r
Singel innvendig lugar (std.) kr. 298,- / 398,- pr person t/r
Utvendig dobbellugar kr. 200,- pr person t/r
Utvendig singel lugar kr. 498,- / 598,- pr person t/r
Frivillig avbestillingsforsikring kr.  50,- pr person

Påmeldingsfrist: 15. september. 

Påmelding til Anne Lise Aspengren eller Øivind Adde          

Husk: Color-line må ha alder, pga aldersgrense. 

 

Til slutt vil jeg gjenta det jeg skrev i våres:

Web-sidene våre er nå oppe, http://www.edbsenior.com. Husk å gå inn ofte for å se om det er noe nytt! Sidene må fortsatt kalles midlertidige, fordi bruken av EDB-logoen ennå ikke er helt avklart. Og en oppfordring:  Gi oss ros og ris, tips og kommentarer, bare da kan web-sidene våre bli bedre!

Under Lokalforening Oslo, vil du finne det som spesielt angår oss bl.a. Arrangements-oversikten. Her finner du tilbud om kulturelle, sportslige og sosiale aktiviteter. Etter hvert som tider og priser blir klare legger vi det ut, og vi vil også forsøke å gi gode beskrivelser av tilbudene, slik at det skal bli enkelt å finne ut hvor og hvordan man kan delta.  Kanskje dukker det  opp arrangement som vi informerer om kort tid før de skjer; da er det bare å henge seg på hvis man har lyst og anledning.

Den andre viktige siden er "Medlemsfordeler", hvor du finner de rabattavtalene vi kan benytte oss av. Rabattene kan vi ikke oppgi på en internetside, men når vi får sendt ut ID-kortet som dokumenterer våre rettigheter, får du rabatten oppgitt når du henvender deg til de ulike forretningene.

Noen av dere har ikke tilgang til internet, og vil fortsatt få informasjon enten skriftlig eller pr telefon. Men vi vet at noen av dere bor nært sammen med barn eller andre familiemedlemmer. Hvis disse har internett-tilgang, kan du kanskje oppgi deres mailadresse som din? De kan da skrive ut mailene fra oss slik at du får dem. Og til de som har epost-adresse: meld fra hvis du endrer epost-adressen din. Det er så leit hvis du ikke mottar den informasjonen vi tror vi sender deg.

På vegne av Styringskomiteen
Øivind Adde