SENIORFORENINGEN I EVRY

 

Forsiden

Lokalforening Oslo

Lokalforening Trondheim
  Arrangement
 
Påmelding
 
Tillitsvalgte
 
Medlemmer
  Referater
 
Personalforeningen i Trh

Medlemsfordeler

Lenker

Om Seniorforeningen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Årets spel-utflukt:  Olsokspelet på Stiklestad 29. juli 2008

Seniorforeningen inviterer herved medlemmene med slekt og venner til å være med på Spelet om Heilag Olav på Stiklestad 29. juli 2008.

Før vi benker oss på Stiklestad kl 1900 innbyr Kari og Nils Jørgen Aunaas Seniorforeningens medlemmer og evt følge/medfølgende venner til et lite "vorspiel" på deres sommersted "Knausen" i Lofjorden innerst i Åsenfjorden. Stedet ligger bare ei knapp mil fra E6 på vei inn til Stiklestad; nærmere veianvisning kommer senere.

Hvis dere er der ca kl 1300 er det gratis lunch til alle medlemmer, ikke-medlemmer får også lunsj men må være forberedt på å betale noen kroner.

Etterpå hygger vi oss i godt lag. Eventuelle aktiviteter får vi ta på sparket og tilpasse etter været, men vi håper på fint sommervær og sjø-/uteliv (... men Kari og Nils Jørgen har også spennende innealternativer; som feks tinnsoldatstøping mm!!!).

Før vi drar til Stiklestad utpå ettermiddagen, vil vertsskapet servere en liten enkel matbit (suppe/toast), slik at vi slipper å gå Spel-kvelden imøte på tom mage!

Vel møtt til en flott sommerstund
i den trønderske skjærgården
og ikke minst:
Spelet om Heilag Olav!

Praktisk info:

Vi kjører i privatbiler, evt samkjøring avtales av den enkelte.

Pris: kr 300,- pr medlem. Den omfatter både lunsj og forestillingen. Prisen for ikke-medlemmer er ennå ikke klar, men vil bli innenfor rimelige grenser.

Fordi vi må hente ut billettene den 1. juli, må vi be om

påmelding til Grethe innen 29. juni 2008
telefon 47897871