SENIORFORENINGEN I EVRY

 

Forsiden

Lokalforening Oslo

Lokalforening Trondheim
  Arrangement
 
Påmelding
 
Tillitsvalgte
 
Medlemmer
  Referater
 
Personalforeningen i Trh

Medlemsfordeler

Lenker

Om Seniorforeningen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Turorientering

Årets to første invitasjoner til deltakelse i turorientering er historie  -  desverre uten deltakelse denne gang!!!
 
Vi kommer imidlertid tilbake med nye tilbud over sommeren  -  kanskje er det mer interessant når vi er inne i årstiden med klare, solrike sensommer eller høstdager?
 
Ingen skal være redde for å delta: orienteringen skal foregå i samlet flokk og krever ingen forkunnskaper om orientering! Hovedvekten ligger på TUR, ikke på orientering, men å se hvor man ferdes med kart og kompass gir en ekstra dimensjon til turen!
 
Så altså: kanskje til høsten?
 

Vi foreslår turorientering to dager i juni 2007:

    -  søndag 10.juni kl 1000 - 1300 
    -  onsdag 20.juni kl 1000 - 1300
 
Nils Jørgen sender ut en invitasjon til å være med til alle på mail/SMS hhv fredag 8.juni (når det gjelder turorienteringen 10.juni) og 18.juni (når det gjelder turorienteringen 20.juni).
 
Det beste er at de som eventuelt ønsker å være med tar kontakt direkte med Nils Jørgen på telefon 93005694 for nærmere avtale når det gjelder de praktiske ting som oppmøtested mv.

Det kreves INGEN kunnskaper om bruk av kart og kompass, du vil få opplæring underveis etter behov. Det er kjøpt inn noen pakker med kart og kompass.

Ta med mat og drikke og godt humør! 

Og ikke vær redd for at det blir for anstrengende, turorientering legger opp nettopp til at det skal være en tur til glede for alle som er med, ikke en kamp om å komme først i mål!

Det kan bli arrangert flere turer hvis det er interesse for det.

Mer generell informasjon om turorientering finner du her