SENIORFORENINGEN I EVRY

 

Forsiden

Lokalforening Oslo

Lokalforening Trondheim
  Arrangement
 
Påmelding
 
Tillitsvalgte
 
Medlemmer
  Referater
 
Personalforeningen i Trh

Medlemsfordeler

Lenker

Om Seniorforeningen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Teaterkveld 26. oktober 2007 - "Ingen nordmenn savnet"

8 personer hadde tatt sjansen og meldt seg på for å se denne teaterforestillingen. Forventningene var ikke veldig høye, ettersom kritikkene var så dårlige. Men vi ble positivt overrasket! Stykket var både underholdende og med en flott sceneoppsetning og gode skuespiller- og sangprestasjoner! Det er veldig trist at kritikernes slakting skal ha så stor innvirkning på den alminnelige mann at veldig få tør å betale penger for å se stykket. Det er nok ikke et stykke som kommer til å få stor omtale i historien, men hvor mange nye musikkbaserte stykker får det?

Og etter forestillingen var vi invitert hjem til Astrid til en alle tiders fiskesuppe og ost og kjeks, så det ble en riktig helaften for oss som deltok. Tusen takk, Astrid! Meget sporty gjort av en dame i sin tydeligvis beste alder!

   

                                         Påmeldte

Invitasjon
Seniorforeningen i EDB inviterer medlemmene med følge, og gjerne også andre venner, til teateraften på Trøndelag teater, hovedscenen fredag 26 oktober 2007 med musikalen ”Ingen Nordmann Savnet”. Dette er en fremtidsmusikal av Trygve Brøsk, Marianne Meløy og Stian Hovland Pedersen. Regi: Catrine Telle.

Kritikkene til stykket har vært litt forskjellige, men den vanlige mann i gata har ofte en annen oppfatning enn de som kaller seg kritikere. Hvis du vil lese mer om stykket, finner du det på http://www.trondelag-teater.no 

Vi håper at vi får med 15 personer eller flere til denne forestillingen. Da blir prisen kr 100,- for medlemmer og kr 170,- for ikke-medlemmer. Hvis vi blir færre enn 15 får vi ikke grupperabatt, og da blir vår pris til medlemmene kr 150,- og kr 210,- for ikke-medlemmer.
 
Du sender din påmelding til Grethe Hegge, tlf. 47897871 eller mail til heggre@online.no  snarest og senest innen 15. oktober.

Etter forestillingen har vi tenkt å samles og gå et sted ikke langt fra teateret for å kunne prate og hygge oss sammen, det er jo fredagskveld!

Vi håper du har lyst og anledning til å være med!